nieuws

Bouwvakbeurs in Zuidlaren gemakkelijk bereikbaar

bouwbreed

Zuidlaren ligt op ongeveer 15 km van de stad Groningen aan de A28, de autosnelweg van Amersfoort naar Groningen. De Prins Bernhardhoeve wordt al bij de afslag Zuidlaren op de A28 aangegeven. In Zuidlaren staat de route verder met borden aangegeven.

Ook via de A7, de weg van Amsterdam via de Afsluitdijk en Groningen naar Duitsland, is Zuidlaren eenvoudig te bereiken: via de ring om Groningen de richting Assen volgen.

De Prins Bernhardhoeve beschikt over parkeergelegenheid voor 3200 auto’s op eigen terrein. Deze parkeervoorziening is gratis.

Overigens is het beurscomplex ook met het openbaar vervoer vrij eenvoudig te vinden. Vanaf de stations Assen en Groningen rijden bussen naar Zuidlaren, respectievelijk lijn 12 en lijn 57. Uitsluitend vanaf station Assen is de beurs ook per treintaxi bereikbaar.

Reageer op dit artikel