nieuws

Bosch activiteiten centraal in Hoofddorp

bouwbreed

Bosch heeft voor wat de Nederlandse markt aangaat de stukjes van zijn legpuzzel in elkaar geschoven. Hoofddorp vormt sinds 2 januari het centrale punt van waaruit de groep al haar activiteiten gaat voeren.

De levering van het Bosch programma elektrische machines en gereedschappen ligt vanaf die datum in handen van Robert Bosch BV, Hoofddorp. Voor machines, toebehoren en onderdelen alsmede reparatie van de elektrische gereedschappen kan men in het vervolg in deze gemeente terecht aan de Neptunusstraat 71.

Dat geldt evenzeer voor de afdelingen automaterialen, industrie, beveiliging, tele-, mobiele-, radio- en breedbandcommunicatie alsmede de divisie beveiliging. Machines en toebehoren komen voortaan uit het grote centrale depot te Parijs terwijl het centrale Europese servicecentrum in het Duitse Willershausen garant staat voor de onderdelenleveranties.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels