nieuws

ABN Amro bouwt nieuw Londens hoofdkantoor in City

bouwbreed Premium

ABN Amro heeft besloten om het nieuwe hoofdkantoor in Londen te bouwen op het terrein van de Spitalfields Market in de City. Morgen zal de Nederlandse bank de plannen op een persconferentie toelichten. In het nieuwe kantoor zal de bank al haar Londense medewerkers, meer dan duizend, huisvesten.

ABN Amro nam de afgelopen maanden ook andere locaties onder de loep, ondermeer in de Londense Docklands. Daar houden zakenbanken als Morgan Stanley, Credit Suisse, First Boston en BZW kantoor. Veel medewerkers van ABN Amro en zakenbank ABN Amro Hoare Govett in Londen bleven echter liever in de City.

Spitalfield bevindt zich aan de Bishopsgate straat, pal tegenover het prestigieuze kantorencomplex Broadgate en het Liverpool Street trein- en metrostation.

Reageer op dit artikel