nieuws

Veegzuigmachine AL 2160 voor industrieel gebruik

bouwbreed Premium

Met de AL 2160 zegt Burghgraef een nieuwe weg te zijn ingeslagen op het gebied van mechanisch industrieel vegen. De nieuwe veegzuigmachine heeft een grote capaciteit en is daarom op zijn plaats op grote terreinen en parkeerplaatsen.

Door zijn lage constructie specifiek ontwerp en goede wendbaarheid, is gebruik van de veegmachine in beperkte ruimten evenzeer goed mogelijk. Bij het werk heeft de bestuurder van zijn zitplaats een onbelemmerd zicht op de roterende borstel. De volhydraulische machine heeft een relatief grote bodemvrijheid waardoor oneffen terrein niet uit de weg behoeft te worden gegaan. Met de zijwaarts van de machine hydraulisch roterende borstel wordt zowel grof vuil als fijn stof in een werkgang voor de afzuigunit gebracht en onder hoge rijsnelheid opgenomen.

De modern gestyleerde veegzuig-machine American Lincoln type 2160.

Reageer op dit artikel