nieuws

Opstalan concentreert alle activiteiten in een fabriek

bouwbreed

Opstalan sluit zijn fabriek in het Belgische Hoogstraten. Eerder dit jaar werd de vestiging in Wijchen al gesloten. De producent van onder andere isolerende dakelementen, prefabdaken en gevels concentreert alle produktie-activiteiten in Oisterwijk waar ook het hoofdkantoor is gevestigd. Redenen daarvoor zijn kostenbesparingen, grotere flexibiliteit bij de produktie en een verbetering van het logistieke proces. Daardoor kan het bedrijf beter inspelen op de toenemende vraag naar kortere levertijden.

Volgens het bedrijf hebben de sluitingen geen effect op de omzet, “op den duur werkt het zelfs omzetverhogend”. De kosten worden dit of volgend jaar als buitengewone lasten genomen.

Volgens het bedrijf zijn geen extra investeringen in Oisterwijk nodig om de produktie van Wijchen en Hoogstraten te bergen. “We ke alles aardig opvangen in onze enige vestiging.”

Reageer op dit artikel