nieuws

Kantoorruimte nabij station Sittard

bouwbreed Premium

In Sittard is onlangs begonnen met de bouw van twee nieuwe kantoren in het kantorenpark op de Stationslocatie nabij het NS Station.

De nieuwbouw wordt gerealiseerd in opdracht van MBO-Ruyters te Maastricht.

De poontwikkelaar tekende vooraf een intentieovereenkomst met de Nederlandse Spoorwegen en aanvaardde de realisatieplicht voor de twee gebouwen. Op 1 juli 1996 moet het eerste kantoor (3450 m2) worden opgeleverd. In dit door Articon BV ontworpen complex zal onder andere M&M Bouw Sittard onderdak vinden. Het bouwbedrijf draagt zorg voor de realisatie van beide complexen. Het tweede – hier afgebeelde – kantoor is een ontwerp van Witt & Jongen BV uit Heerlen. Samen met NS bestudeert MBO-Ruyters de mogelijkheid om op het huidige Park en Riding-terrein bij het station een transferium te bouwen.

Reageer op dit artikel