nieuws

Effectiever reinigen met hogedrukreiniger 3840HA

bouwbreed Premium

KEW Reinigingssystemen heeft een nieuw topmodel hogedrukreiniger voor de professionele markt geintroduceerd. Door een aantal nieuwe technische ontwikkelingen is deze machine sterk verbeterd ten opzichte van zijn voorganger.

De technische veranderingen hebben te maken met zowel motor, pomp als boiler. Zo is de levensduur van de motor/pompeenheid aanzienlijk verlengd door de ontwikkeling van een nieuw type wobble-disc. Een nieuwe, door KEW ontwikkelde, hoog-rendementsboiler is niet alleen effectief en betrouwbaar maar bovendien compact gebouwd en licht van gewicht. Daarnaast is de luchtstroom door de Triple-Pass-boiler verder gestabiliseerd om een goede verbranding te realiseren. De professionele heetwater hogedrukreiniger heeft tevens een nieuw systeem om reinigingsmiddelen zowel bij lage als bij hoge druk te ke opbrengen. Door deze ontwikkeling is de gebruiker in staat zijn reinigingswerk te optimaliseren.

In de nieuwe heetwater hogedruk-reiniger van KEW zijn een aantal nieuwe technische ontwikkelingen doorgevoerd die het mogelijk mogelijk maken om sneller en effectiever te reinigen.

Reageer op dit artikel