nieuws

Eerste woontoren Jeruzalem in de maak

bouwbreed Premium

Omstreeks april 1996 moet in Jeruzalem de eerste luxueuze woontoren worden opgeleverd. Terwijl momenteel de boulevards in Tel-Aviv worden volgebouwd met woontorens, had de Gemeente Jeruzalem tot nu toe geen toestemming gegeven voor deze hoogbouw in de stad; dit vooral om aan de historische bouweenheid van deze heilige stad geen afbreuk te doen.

‘Jeruzalem Heights’, een ontwerp van de architect Ze’ev Steinberg, bestaande uit drie aaneengebouwde torens met respectievelijk 15, 17 en 19 etages, ligt vlakbij de muren van de ‘Oude Stad’ en is door zijn hoogte in vele delen van de stad te zien. Het complex omvat uiteindelijk 112 zeer luxueuze appartementen, met op de bovenste etages penthouses. De verkoopprijzen varieren van $270.000 voor een studio van 60 m2 tot $2,7 miljoen voor een penthouse van 360 m2.

Tot nu toe zijn er al 70 appartementen verkocht.

Reageer op dit artikel