nieuws

Contracten Tamboer- po ondertekend

bouwbreed Premium

Aanstaande vrijdag komt de realisatie van de nieuwbouw en renovatie van het cultureel centrum De Tamboer in Hoogeveen een stap dichterbij. Burgemeester Faber tekent dan de contracten voor het tamboerpo waarmee een totale investering van f. 26 miljoen is gemoeid; de gemeente neemt f. 20,5 miljoen voor haar rekening.

Het werk werd gegund aan Strukton Bouwprodukties BV uit Maarssen (bouwkundige werken) , GTI Roden BV (technische installaties) en Thyssen De Reus BV te Krimpen a/d IJssel (theatertechniek). Het ontwerp voor de nieuwbouw is van Martien van Goor en Onno Greiner, de theater-architect van de huidige Tamboer. Het complex krijgt een nieuwe zaal die plaats biedt aan 800 bezoekers. De huidige zaal wordt omgebouwd tot kleine zaal voor 200 a 300 bezoekers.

Reageer op dit artikel