nieuws

Ruim 40.000 m2 steiger rond nieuw belastingkantoor

bouwbreed

Op de ‘Kop van Zuid’ in Rotterdam wordt voor Bouwfonds Vastgoed door de Bouwcombinatie Dura en Van Eesteren het nieuwe Belasting- en Gerechtskantoor gebouwd. Voor de realisering van dit grote gebouw wordt door Travhydro Nederland BV uit Doetinchem hier 40.000 m2 gevelsteiger opgetrokken.

Andere grote steigerbouwpoen die Travhydro uitvoerde zijn onder meer Delftse Poort in Rotterdam, de lichtmasten van het Feyenoord stadion en de toren van de Kerk aan de Haagse Parkstraat. Travhydro Nederland BV is een dochterbedrijf van de Belgische moederorganisatie in Nivelles en is actief op het gebied van montage-, verkoop en verhuur van steigersystemen. Het bedrijf is reeds sinds 1960 op de Nederlandse markt en dat feit werd onlangs gevierd. Ter gelegenheid van deze mijlpaal zal Travhydro binnenkort een jubileumboekje uitgeven over 35 jaar steigerbouw in Nederland.

Reageer op dit artikel