nieuws

Novem houdt Energiedagen 1995

bouwbreed Premium

In de Brabanthallen te ’s Hertogenbosch vinden op donderdag 7 en vrijdag 8 december de Energiedagen 1995 plaats. Er worden lezingen gehouden over het toepassen van warmtepompen, ondergrondse kolenvergassing, organische zonnecelen, verschillende scenario’s voor de verdere invoering van duurzame energie en over de knelpunten bij de energie-opslag.

Dit congres is een samenvoeging van de Energieconversiedag, die Novem (Nederlandse onderneming voor energie en milieu) sinds 1992 houdt en het symposium ‘Inpassing van duurzame energie in Nederland; status en verwachtingen’. Dit symposium is vorig jaar voor het eerst gehouden door het Koninklijk Instituut van Ingenieurs (KIvI). Op donderdagavond wordt een energiedebat gehouden. Tijdens het congres wordt een expositie gehouden waarin produktontwikkelaars, onderzoekers en dergelijke hun nieuwe vindingen of verbeteringen op het gebied van energieconversie en duurzame energie tonen.

Nadere informatie over de energiedagen is in te winnen bij Quint en Partners BV telefoon 055-5786640 of fax 055-5785683.

Reageer op dit artikel