nieuws

Minister De Boer steunt Tommel in WBL-affaire

bouwbreed

Staatssecretaris Tommel kan op de volledige steun rekenen van minister De Boer in de affaire rond Woningbeheer Limburg. “Natuurlijk, volledig”, antwoordde de minister vrijdag in het VPRO-programma Argos voor Radio 1 op de vraag op zij nog achter haar staatssecretaris staat.

Volgens De Boer is het “niet slecht”, dat de Tweede Kamer vorige week heeft besloten tot een parlementair onderzoek naar de financiele chaos bij de Geleense corporatie.

En hoewel zij het zich zeer goed kan voorstellen dat Tommel zo’n onderzoek niet leuk vindt, denkt De Boer niet dat de staatssecretaris onder vuur komt te liggen. “Ik ben ervan overtuigd dat het niet om Tommel zal gaan.” Weliswaar zal zijn optreden in de kwestie evenals dat van zijn voorganger Heerma aan de orde komen, maar het onderzoek zelf zal veel breder van opzet zijn, aldus De Boer.

Reageer op dit artikel