nieuws

Illustratie R’damse Landtong bekroond

bouwbreed

Alexander Ballings van 7Arts Visuals BV in Tilburg heeft voor zijn artist’s impression ‘De Landtong’ van het gelijknamige Rotterdamse po in de Kop van Zuid de Chris Bruce Juror Award gekregen. De American Society of Architectural Perspectivists koos zijn werk uit 555 inzendingen van architectonische illustrators uit de gehele wereld. “This is not a simple illustration, but a promise of what life can be”, aldus het jury-rapport.

Ballings maakte de presentatie voor de Stichting Bedrijfspensioenfonds voor de Bouwnijverheid, opdrachtgever voor 416 luxe huurwoningen; de 200 koopwoningen in het po zijn ontwikkeld en worden gerealiseerd door Era Bouw.

De nieuwbouw omvat trapsgewijs gebouwde terraswoningen, penthouses, appartementen met uitzicht over de Maas en kadewoningen. Bij de totstandkoming van dit po zijn ook De Architekten Cie (Frits van Dongen), Van der Vorm Bouw en Zwiers Partners betrokken.

Reageer op dit artikel