nieuws

Centraal O en K depot in Belgisch Machelen

bouwbreed Premium

In het Belgische Machelen is door burgemeester R. de Wulf, de meiboom geplaatst op het in aanbouw zijnde bedrijfspand van O en K Orenstein en Koppel NV. De feestelijke handeling, overeenkomend met ons pannebier, werd verricht vanuit de werkgondel van een hoogwerker.

Het moderne onderkomen, waarvan de bouwactiviteiten in september begonnen en dat eind dit jaar nog in gebruik zal worden genomen, gaat de bestaande vestiging in het centrum van Leuven vervangen.

De nieuwbouw in Machelen is gevestigd op een zes ha groot bedrijventerrein waar, vanwege de ligging aan de autosnelweg E19 en directe omgeving van het Vlieveld Zavethem, in hoog tempo bedrijven van naam neerstrijken.

De vestiging in Machelen wordt het centrale onderdelendepot voor O en K in Belgie en zal naast een 400 m2 groot onderdelen magazijn gaan beschikken over een reparatie-afdeling van 540 m2.

Met name het brandweermaterieel dat op de Brusselse luchthaven wordt ingezet zal hier in onderhoud komen. O en K Orenstein en Koppel NV is van plan ook in het Wallonische deel van Belgie vestigingen te openen. Hiervoor bestaan reeds enkele opties. De bouwactiviteiten ervan zullen eerst medio 1996 gaan plaats vinden.

Reageer op dit artikel