nieuws

Verhuurder behaagt Rotterdam door aanpak Europoint

bouwbreed

Om zijn huurder te behagen wordt het kantorencomplex Europoint in Rotterdam verbouwd. Eigenaar Pronam heeft er – 40 miljoen voor over om de gemeente Rotterdam in deze voormalige Ogem-kantoren te blijven huisvesten. De miljoenen worden ingezet om twee torens renoveren. Zo wordt de begane grond vernieuwd. De plannen hiervoor zijn gemaakt door het Rotterdamse bureau KraaijvangerùUrbis.

Als extra prikkel doet Pronam een sterk concurrerend aanbod om de huidige huurovereenkomst met enkele grote gemeentelijke diensten te continueren. Wethouder Kombrink heeft in het verleden al laten doorschemeren dat de huur te hoog is. Voor het Havenbedrijf Rotterdam komt de aanbieding te laat. Deze dienst komt in het zogenaamde Worldport-gebouw op de Kop van Zuid.

Reageer op dit artikel