nieuws

Toegangshekken van roestvast staal en glas

bouwbreed Premium

Besam Nederland BV te Ede heeft zijn leveringsprogramma uitgebreid met een automatisch driebladig draaihek en een automatisch klaphek. Het halfhoge draaihek, type EGR, is voorzien van een centrale draaibare kolom van roestvast staal waarin de elektronische aandrijf- en controle-eenheid is ondergebracht. Aan de kolom zijn drie bladen van gehard glas bevestigd.

Per keer draait het hek over 120 gr. alvorens te blokkeren. Het klaphek, type EGS, heeft een vergelijkbare roestvaststalen kolom waaraan een enkel blad van gehard glas is bevestigd. Het hek biedt een doorgang van 1 meter en is geschikt voor het verlenen van doorgang aan gehandicapten. Beide produkten ke worden geintegreerd in de meest gangbare toegangscontrolesystemen en zijn vooral bedoeld voor entrees waar hoge eisen worden gesteld aan de esthetica. Bediening geschiedt door een impuls van het toegangscontrolesysteem of op afstand vanuit de receptieruimte.

Reageer op dit artikel