nieuws

Stofvrij frezen van sleuven in muren

bouwbreed Premium

De Proton-30 en -42 freesmachines die sinds kort deel uitmaken van het het leveringsprogramma van Van Voorden BV, Etten Leur zijn geschikt voor het maken van leidingsleuven in steenachtige materialen zoals kalkzandsteen, baksteen en beton. Gebruik van kunststof en aluminium bij de constructie van deze machines heeft geleid tot lichte freeswerktuigen die in alle standen te hanteren zijn. In de zool geintegreerde looprollen zorgen voor stabiliteit en de mogelijkheid tot aansluiting van een stofafzuiging op de beschermkap voor een stofvrije werking.

Het filtersysteem is opgebouwd uit een patronenfilter, een zelfreinigend nylon filter en een mechanische trilinrichting voor het uitkloppen van de filters. De Proton-30 heeft een instelbare freesdiepte van 5 tot 30 mm, de 1600 Watt sterke -42 werkt van 15 tot 42 mm. De freesdiepte bedraagt voor beide machines van 6 tot 28 mm en 6 – 42 mm.

Reageer op dit artikel