nieuws

Snelsteller primeur op BouwMECC

bouwbreed Premium

Thiekon Constructie BV uit Rijen introduceert op BouwMECC in Maastricht de zogeheten snelsteller. Het produkt is volgens het bedrijf een primeur voor Nederland. Voordelen van de snelsteller zijn eenvoud en gemak bij het stellen van metselwerk.

De snelsteller wordt door een man gesteld en is dus makkelijk hanteerbaar. Het werk zelf is licht van aard. De snelsteller is eenvoudig aan te brengen in een voeg in het metselwerk. Volgens het bedrijf bezorgt het nieuwe stelsysteem geen doorgangshindernissen, mede waardoor sprake is van “een uitermate veilige situatie”.

Het concept van Thiekon is door TNO beoordeeld op functionaliteit. Enkele vakopleidingen in het metselbedrijf hebben de snelsteller inmiddels sinds kort in gebruik.

Reageer op dit artikel