nieuws

Sas: organisaties bouw in een gebouw

bouwbreed

Vice-voorzitter van het AVBB en voorzitter van VGBouw, drs. C. Sas, wil dat alle branche-organisaties in de bouw in een groot pand worden ondergebracht: ‘het Gebouw van de Bouw’.

Sas zegt dit in de jongste uitgave van het blad van de Bond van Nederlandse Architecten (BNA).

De VGBouw-voorman hamert op een betere samenwerking tussen het grote aantal organisaties dat de branche kent. “Samenwerking kan de kwaliteit van de bouw alleen maar bevorderen. En er is op dat gebied veel te doen. Daarom zou ik er voor voelen om alle organisaties op het gebied van de bouw in een groot pand onder te brengen, met een gezamenlijke receptie en vooral een gezamenlijk gezicht naar buiten.” Sas voegt eraan toe dat een en ander niet betekent dat alle organisaties zouden moeten fuseren.

Reageer op dit artikel