nieuws

Kamer zet debat over junibrief Tommel voort

bouwbreed Premium

De Vaste Kamercommissie voor VROM zet het vorige week begonnen debat voort over de ordening van de volkshuisvesting zoals vervat in de junibrief van Tommel. Dat is gisteren besloten in een procedurevergadering van de commissie.

Vorige week kon alleen de eerste termijn over de zogeheten juni-brief van staatssecretaris Tommel worden gevoerd. Toen bleek de Kamer zeer verdeeld over de vraag of en hoe de corporaties weer aan de leiband van het rijk moesten. De staatssecretaris toonde zich desondanks verheugd over steun voor zijn brief, en deed de geschilpunten af als marginaal.

Desondanks wil de commissie er nu een tweede termijn aan wijden. Daarna zal het debat plenair nog worden afgerond. Een datum is nog niet geprikt.

Reageer op dit artikel