nieuws

Jumbo silo volume in cementtransport

bouwbreed Premium

De behoefte aan ruimere opslagmogelijkheden op bouwplaatsen van cement voor beton- en metselmortel, pleisters en vloeivloeren is voor Normann Bock Transporttechnik aanleiding geweest binnen de cementlogistiek een groot formaat opslagsilo te introduceren.

Het transport van dit type silo kan gebeuren met hetzelfde silolift systeem waarover vele cementtransporteurs reeds beschikken.

De WS 28 Jumbosilo heeft een inhoud van 28 kuub. Bij gebruik van een 40 tons trekker-oplegger is een nuttig laadvermogen beschikbaar van 22 tot 25 ton. Op de bouwplaats kan derhalve direct materiaal uit de silo worden gebruikt. Bij navullen op de bouwplaats staat een cementvoorraad ter beschikking van in totaal 50 ton. Voor afvoer van de silo is het niet nodig de gehele silo leeg te draaien maar kan ca. 25 ton restcement in de silo naar een volgend po of opslagterrein worden afgevoerd.

Reageer op dit artikel