nieuws

Inschrijving OAP van start gegaan

bouwbreed

Deze week is de inschrijving voor de Omgevingsarchitectuurprijs 1996 geopend. Opdrachtgevers en ontwerpers van poen in de publieke buitenruimte ke meedingen naar deze landelijke onderscheiding. Voor 6 december aanstaande moeten alle poen zijn aangemeld bij de organiserende stichting Omgevingsarchitectuurprijs (OAP).

Alle poen met betrekking tot de inrichting van de publieke buitenruimte in Nederland, gerealiseerd en opgeleverd tussen 10 januari 1994 en 10 januari 1996, komen voor deelname in aanmerking. De prijs bestaat uit een bedrag van – 50.000. Folders met aanmeldingsformulier ke worden aangevraagd bij het posecretariaat OAP (tel: 0182-393900).

Het winnende po wordt op 6 juni 1996 bekend gemaakt tijdens een symposium dat wordt gehouden in de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.

Reageer op dit artikel