nieuws

Gerda Voorbij

bouwbreed Premium

Gerda Voorbij geniet al bijna twee jaar van haar rust. Na dertig jaar bij de Voorbij Groep te hebben gewerkt verliet zij begin 1994 het bedrijf. Gelijk met deze terugtreding trad zij volgens de huidige directie ook uit Klaverblad Holding. In deze holding is de Voorbij Groep ingebracht. Begin deze week werd Klaverblad verkocht aan TBI in Rotterdam.

In het artikel over deze verkoop werd gesteld dat mevr. Voorbij nu pas uit Klaverblad Holding stapte. Het moet dus begin 1994 zijn. In het jaarverslag 1994 wordt de nieuwe directie-voorzitter, A.Th.M. Bisschops, gentroduceerd. Over dat jaar wordt werd overigens weer winst gemaakt. Bij een omzet van f. 101,231 miljoen werd een resultaat geboekt van f. 3,969 miljoen (- f. 2,335 miljoen in 1992).

Reageer op dit artikel