nieuws

Expositie ontwerpen, nooit uitgevoerde bouwplannen en cartoons over bouw

bouwbreed Premium

Tijdens BouwMECC worden op de beursvloer niet alleen produkten en diensten van individuele bedrijven en organisaties gepresenteerd. Er zijn ook enkele smaak- en spraakmakende tentoonstellingen ingericht.

Gebruikelijk is de expositie van de inzendingen voor de Euregionale Ontwerpprijs. Maar ook zal een aantal architecten uit Nederlands Limburg actuele ontwerpen laten zien.

Niet altijd worden ontwerpen omgezet in uitvoering. Het komt nogal eens voor dat een bouwplan om wat voor reden ook uiteindelijk helemaal nooit gerealiseerd wordt. De Zuidlimburgse architecten hebben 33 van zulke bouwplannen verzameld.

En wie van cartoons houdt kan zijn hart ophalen. Want er is een expositie van de 100 beste cartoons, die ingezonden werden voor de 18e Kartoenale in het Belgische Beringen. Deze had dit jaar als thema ‘Ik bouw’.

Reageer op dit artikel