nieuws

Bouw Hotel van de Toekomst te volgen via Internet en tv’s

bouwbreed Premium

Het college van burgemeester en wethouders van Houten heeft dinsdag ingestemd met de bouw van het Hotel van de Toekomst. De initiatiefnemers van het hotel, kosten f. 25 miljoen, ke half november beginnen met de bouw. Het futuristische hotel en conferentiecentrum moet in april 1997 zijn deuren openen voor de eerste bezoekers.

Belangstellenden van over de hele wereld ke tijdens de bouw van het hotel via een internet-aansluiting kijken hoe het ermee voorstaat. Op de bouwplaats staat een draaibare, minuscule camera opgesteld, die de internetgebruiker van achter zijn beeldscherm kan bedienen. Ook kan de gebruiker via zijn computer de lampen op de bouwplaats ’s nachts in werking stellen.

Reageer op dit artikel