nieuws

BDA Geveladvies heeft ‘Gevelbaak’ geintroduceerd.

bouwbreed Premium

Het is een 600 pagina’s tellend werk over gevelbouw en gevelprodukten. Nog niet eerder is zoveel informatie over dit onderwerp op overzichtelijke wijze samengesteld. Met dit gevelboek speelt BDA in op de behoefte in de markt naar complete en onafhankelijke informatie over de gevelbouw in de breedste zin des woords.

De Gevelbaak is bedoeld voor iedereen die beroepsmatig hierbij is betrokken. Bij het samenstellen van de uitgave heeft BDA zich laten inspireren door het BDA Dakboekje, dat zijn waarde heeft bewezen. In het werk Gevelbaak, komen bouwkundige en bouwfysische aspecten aan de orde evenals zaken zoals onderhoud en certificering. Veel aandacht is ook besteed aan het ‘prestatieconcept’.

Het boek geeft tevens een overzicht van de leveranciers. Het ligt in de bedoeling dat elke drie jaar een nieuwe versie van Gevelbaak verschijn, waarin de nieuwste ontwikkelingen zijn opgenomen.

Reageer op dit artikel