nieuws

BDA geeft cursus metalen bekleding daken en gevels

bouwbreed Premium

Op respectievelijk woensdag 8 en 22 en donderdag 9 en 23 november, houdt BDA Opleidingen in nauwe samenwerking met NedZink, KM Kabelmetal Nederland BV en SIBL (Stichting Informatiecentrum Bewerkt Lood) voor de vijfde keer de vierdaagse cursus Dak- en gevelbekleding van koper, lood en zink. Deze bekleding mag zich verheugen in een toenemende populariteit.

Tot de doelgroep voor deze cursus worden gerekend bouwkundigen en verwerkers, die zowel bij de ontwerpfase als de uitvoering van bouwwerken en daken zijn betrokken. De cursus is is opgezet in themadagen. Op de eerste dag worden bouwkundige en bouwfysische zaken behandeld. De tweede derde en vierde dag worden besteed aan de bekledingen van lood, koper en zink. De cursist wordt de gelegenheid geboden zelf met de materialen te werken.

Geinteresseerden ke voor nadere informatie contact opnemen met BDA Opleidingen te Gorinchem, telefoon 0183-669616.

Reageer op dit artikel