nieuws

Attractiepark Sevenum in ontwikkeling

bouwbreed

De Stichting Dag Attractie Noord-Limburg kan beginnen met het ontwikkelen van een attractiepark in Sevenum. Op een verzoek tot ontwikkelingssubsidie is door de rijksoverheid gunstig beslist. De stichting heeft in Sevenum de beschikking over een terrein van 5 ha. Er is een weersonafhankelijk gebouw gepland met een vloeroppervlakte van 5200 m2; 3 ha wordt attractief ingericht.

Volgens een woordvoerder van initiatiefnemer Haegens Holland Projectontwikkeling in Horst krijgen de bezoekers straks attracties voorgeschoteld die betrekking hebben op zintuiglijke waarnemingen, technieken, licht en geluid. Bij de opzet van het park is uitgegaan van 300.000 bezoekers op jaarbasis. Het architecten- en ingenieursbureau B.G.D. uit Almere dat de mini-prijsvraag won, is de eerste kandidaat voor het uitwerken van het plan.

Reageer op dit artikel