nieuws

Groenvoorziening voor asielzoekers

bouwbreed

Op het schoolplein van een nieuwe school voor kinderen van asielzoekers te Den Haag is onlangs een groenvoorziening ingericht.

Dit gebeurde door dertig medewerkers van Reaal Verzekering. Er werden 200 meter bielzen geplaatst en 270 coniferen geplant.

De groenvoorziening is een onderdeel van het introductieprogramma voor een nieuwe spaarverzekering. Voor elke verzekering die wordt afgesloten schenkt de verzekeringsmaatschappij f. 30,- aan het po Plant een boom voor het Leven.

Dit is een po van Unicef, de Stichting Colombine en het Ministerie van Buitenlandse zaken. “Een deel van het bedrag is bestemd voor Staatsbosbeheer om bomen te planten in ‘Het bos van morgen’. Het betreft een plek in Nederland, die eraan moet herinneren dat kinderen opgroeien in een wereld waar ze gezond onderwijs ke krijgen,” aldus een toelichting van Reaal.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels