nieuws

Zes vorkheftrucks van Toyota voor Holgard

bouwbreed Premium

NIBM Intern Transport en Magazijntechniek BV te Gouda heeft zes Toyota vorkheftrucks geleverd aan Holgard BV te Rijssen.

De levering omvat drie dieselvorkheftrucks van het type 02-5FD35 met een hefvermogen van 3500 kg op 600 mm lastzwaartepunt (4 ton op 500 mm) en drie vorkheftrucks van de nieuwe 6-serie: een 02-6FDF25 met dieselmotor en twee van het type 42-6FGF25 met LPG-motor, alle drie met een hefvermogen van 2500 kg op 500 mm lastzwaartepuntsafstand.

Alle zes vorkheftrucks hebben een tweetraps doorkijkmast met een hefhoogte van vijf meter, en omdat er veel buiten gereden wordt, zijn ze voorzien van een verhoogde cabine. De heftrucks zijn overigens compleet uitgerust met side-shift, (werk)verlichting, een Bostrom Viking 303T stoel en zwaailampen. De comfortabele cabine is voorzien van verwarming en een stereoradio.

De 3,5 tonners zijn verder uitgerust met verlengde vorken van 2300 mm en zullen specifiek worden gebruikt voor het van een kant laden van vrachtwagens.

Voor de 2,5 tons vorkheftrucks, die voornamelijk binnen rijden is gekozen voor een LPG-motor. Een daarvan is uitgevoerd met dubbelluchtbanden.

Voor alle zes vorkheftruck heeft Holgard BV bij NIBM een all-in onderhoudscontract afgesloten voor een periode van vijf jaar.

De zes nieuwe Toyota vorkheftrucks, met hun chauffeurs, op een rij.

Reageer op dit artikel