nieuws

Warry Hoist tandheugelbouwliften naar CE

bouwbreed

Op basis van de vraag uit de bouwnijverheid naar een nieuw concept bouwlift dat voldoet aan de Europese Machinerichtlijnen en de verplichte CE markering heeft Bouma Bouwmachines uit Beverwijk een tweetal nieuwe tandheugelbouwliften op de markt gebracht.

De Warry Hoist 200 TH is een tandheugelbouwlift met een hefvermogen van maximaal 200 kg. De aandrijving geschiedt door een elektromotor met 220 Volt lichtnetvoeding en derhalve universeel toepasbaar.

De lift is licht en compact gebouwd zonder dat aan de kwaliteit en de mastverlengstukken concessies zijn gedaan. Het transportplatform heeft een grondoppervlak van 140 x 100 cm en wordt beschermd door een platformhekwerk met een hoogte van 100/180 cm. Het platform is uitgevoerd met tien plateauwielen voor een stabiele en onderhoudsvrije geleiding.

De mastverlengstukken zijn van dezelfde uitvoering als van de zwaardere Warry Hoist 400TH tandheugellift hetgeen de stabiliteit van het platform bij het laden of lossen op de verdieping ten goede komt.

Grondframe

Het grondframe heeft een afmeting van 1,88 x 150 cm zodat op vrijwel elke locatie, bij renovatie, ver- of nieuwbouw, de lift geplaatst kan worden. Ondanks deze compacte grondmaat is de lift stabiel en kan vrijstaand gebruikt worden tot een mastlengte van 7,5 meter. Na verankering is de lift op te bouwen tot een mastlengte van 30 meter. Het opbouwen met de 1,49 meter lange verlengstukken met een eigen gewicht van 41 kg is eenvoudig uit te voeren vanaf het platform.

Het transport vindt plaats met behulp van insteekassen welke zijn voorzien van banden in de maat 400 x 8, en een afneembare trekboom met autokoppeling.

De Warry Hoist 300TH is volgens dezelfde technische specificaties gebouwd met dien verstande dat men bij deze lift gebruik maakt van een 380 Volt-aandrijving waardoor het maximale hefvermogen 300 kg bedraagt.

De nieuwe Warry Hoist tandheugelbouwliften van Bouma zijn eenvoudig achter een personen- of bestelwagen te vervoeren.

Reageer op dit artikel