nieuws

Vederlicht spuitpistool tot spuitdruk van 270 bar

bouwbreed

Wagner Spraytech Nederland BV uit Barneveld introduceert een nieuw Airless spuitpistool voor toepassing in de bouw en industrie. Het nieuwe spuitpistool, de Wagner G 12, vervangt een van de meest verkochte spuitpistolen in Nederland: de G 10-1n.

Een belangrijk kenmerk en tevens een duidelijke produktverbetering is de vederlicht bedienbare trekker.

Hierdoor treedt, ook bij langdurig spuitwerk, geen vermoeidheid of kramp in de handen op. Uit metingen is gebleken dat de benodigde kracht om het pistool te openen tot viermaal zo gering is als bij de vergelijkbare pistolen. Bovendien is het pistool met een totaalgewicht van slechts 470 gram uiterst licht.

Een compacte vormgeving maakt dat het pistool hanteerbaarder is en ook moeilijke hoeken probleemloos ke worden bespoten.

De maximaal toelaatbare spuitdruk van de G 12 bedraagt 270 bar.

Op het nieuwe G 12 pistool ke alle gebruikelijke Wagner spuittips 9 (met of zonder snelwisselhouder) worden gebruikt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels