nieuws

Twee poontwikkelaars IBC gaan samen

bouwbreed Premium

IBC Projektontwikkeling te Best en IBC Vastgoed te Den Haag, ontwikkelingsmaatschappijen van de Koninklijke IBC, gaan samen onder de naam IBC Vastgoed BV.

Dit, aldus de bedrijven, “mede in het kader van verdere verbetering van de efficiente, gestructureerde marktbenadering en de ontwikkeling van een eenduidig kwaliteitszorgsysteem volgens NEN ISO 9001.”

Beide bedrijven zijn actief in de sectoren woningbouw, commercieel onroerend goed en integrale binnenstedelijke planontwikkeling. De risicodragende omzet van IBC Vastgoed BV bedraagt ongeveer f. 250 miljoen. Het aantal medewerkers is circa veertig. IBC Vastgoed heeft kantoren in Den Haag, Best en Amsterdam, maar er is een aantal nevenvestigingen in oprichting als commerciele steunpunten. De directie van de vennootschap wordt gevormd door de heren B.Th.J. Landman en ing. A.J.J.F van Daal.

Onder de paraplu van IBC functioneert nog een poontwikkelaar, Muwi vastgoed ontwikkeling. Dit bedrijf betrok enkele dagen geleden een nieuwe vestiging in Woerden. Hiermee werd de splitsing van uitvoerende bouw, die achterblijft in Rotterdam, en poontwikkeling een feit.

Reageer op dit artikel