nieuws

Prijsvraag voor hts’ers bouwkunde

bouwbreed

Studenten bouwkunde die in het eerste semester van dit collegejaar afstuderen ke meedingen naar de Inter AT Award. De prijsvraag is opgezet door het bedrijf Inter AT Po Engineers, dat pomatig mts- en hts-technici op locatie inzet bij opdrachtgevers. Voor de prijsvraag nomineert iedere deelnemende hts een afstudeergroep bouwkunde. Voorwaarde is dat het afstudeerpo bestaat uit het geheel bouwkundig uitwerken van een bestaand of eigen ontwerp. De genomineerde groepen krijgen een tegemoetkoming in de pokosten en de beschikking over een Arkey-pakket.

Nadat de groepen zijn afgestudeerd wordt er een landelijke finale gehouden. Een vakjury zal beoordelen wie de Inter AT Award krijgt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels