nieuws

Mechanische troffel met bladverstelinrichting

bouwbreed

De hoekinstelling van de troffelbladen gebeurt bij de nieuwe vloer- en kantenmachine WTM H van Lievers Holland BV met behulp van een gepatenteerd verstelmechanisme. Met deze handbediende bladregeling kan de troffelmachine tijdens het werk steeds optimaal aan de wisselende betonsamenstelling en weersomstandigheden aan te passen.

De WTM 600 H heeft een werkdiameter van 600 m. De aandrijving van de troffelbladen gebeurt door een Honda G100-K2 benzinemotor van 2,5 pk. Dankzij de bijzondere troffelbladconstructie kan de machine het betonoppervlak tot enkele millimeters van de wand afspanen. Het handmatig natrekken van de hoeken is daarom niet meer nodig.

De stuurboom is in hoogte verstelbaar en voor vervoer geheel inklapbaar. Als veiligheidsvoorziening kreeg deze betonafwerker een automatische afslag die in werking treedt zodra de bedieningshandel wordt losgelaten. De complete machine weegt 41 kg.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels