nieuws

Elektronische produkten uitgebreid

bouwbreed Premium

Pope heeft aan aantal nieuwe elektronische produkten op de markt gebracht waaronder een kleine veiligheidstransformator voor huishoudelijke toepassingen, een nieuwe TL-montagebalk en een trogarmatuur voor industriele toepassing.

De veiligheidstransformatoren voor het aansluiten van halogeenlampen van 12 Volt, zijn 140 x 47 x 18 mm. Ze hebben een lang netsnoer en hebben drie aansluitmogelijkheden. Secundaire snoeren met contrapluggen zijn eveneens door Pope Licht te Wijchen te leveren. De transformator is voorzien van CE- en KEMA-keur.

Voor het toepassen in de industrie en andere bedrijven heeft het bedrijf een nieuwe montagebalk SPU op de markt gebracht. In de witte koker zijn het voorschakelapparaat en de starter ingebouwd. De aansluitklem is te verplaatsen van het midden van de balk naar de beide uiteinden toe. De Y-vormige montagebalk voor twee lampen is evenals het eenlamps trogarmatuur met reflector standaard voorzien van de lamphouders. Ze zijn in een en tweelampsuitvoering te leveren in 18, 36 en 58 Watt.

Voorts heeft het bedrijf zijn Master-line versie halogeenlampen verbeterd. Ze hebben een gemiddelde levensduur van 4000 branduren en dat is 1000 uur meer dan de voorgaande. Deze lampen zijn te verkrijgen in 20, 35 en 50 Watt. Ze wekken luchtbundels op van 10, 24, 38 en 60 graden. De armaturen en lampen worden geintroduceerd op de beurs Elektrotechniek te Utrecht.

SPU-armatuur voor twee lampen met verschuifbare aansluitklem.

Reageer op dit artikel