nieuws

Elektronische laagdiktemeter

bouwbreed Premium

De Defelsko 100-B is een elektronische laagdiktemeter voor het bepalen van verflagen op niet metalen ondergrond. Het meetbereik van het apparaat beweegt zich binnen het gebied van 8 tot 500 micron bij een nauwkeuirigheid van 1 micron. Door het Utrosonore meetprincipe kan op niet destructieve wijze de dikte van nagenoeg elke opgebrachte laag worden bepaald.

Zolang er verschil bestaat tussen ondergrond en opgebrachte laag speelt de aard van de ondergrond verder geen rol. Daar bij meting geen schade aan het te meten oppervlak wordt toegebracht zijn vele metingen per oppervlakte mogelijk. Hierdoor wordt een beter beeld van de laagdiktekwaliteit geboden. Behalve in een standaard uitvoering wordt de Defelsko 100-B ook geleverd met elektronisch geheugen waarmee de gemeten waarden ke worden opgeslagen en in later stadium via PC en printer op papier vastgelegd. Thermoimport BV uit Zevenhuizen brengt dit meet instrument op de markt.

Reageer op dit artikel