nieuws

EDON nieuwe eigenaar Friese afvalverwerker

bouwbreed

NV Hanze Milieu te Zwolle heeft het Friese bouw-en sloopafvalverwerkinsbedrijf De Pijp voor 100 procent overgenomen. De Pijp is gevestigd in Heerenveen en Drachten. Het Friese afvalverwerkingsbedrijf blijft zelfstandig doordraaien.

Hanze Milieu, een dochter van energiemaatschappij EDON, zegt afvalverwerking als een nutsvoorziening te zien. Het Zwolse bedrijf wil zich met de overname een vooraanstaande positie verschaffen binnen de gehele keten van afvalverwerking. Het bedrijf wil dat tegen marktgerichte prijzen doen.

De Pijp Afvalverwerking is een bedrijf dat zich bezighoudt met de inzameling en het recyclen van bouw- en sloopafval. Daarnaast is het bedrijf actief op het gebied van compostering, inzameling en verwerking van bedrijfsafval, rol- en perscontainers en groot en klein afvaltransport. Het bedrijf heeft 40 medewerkers in dienst.

Reageer op dit artikel