nieuws

Branchedag voor verwerkers van betonstaal

bouwbreed

De georganiseerde betonstaalverwerkende bedrijven houden op 17 oktober in het Mercure Hotel in Nieuwegein een branchedag onder de titel ‘Werken aan de toekomst’. Op deze dag staat de sociaal-economische en technologische toekomst van deze groep gespecialiseerde aannemingsbedrijven centraal.

Vier sprekers zullen, onder leiding van Hans Bohm, hun visie hierop geven. Naast J. Kamminga (MKB Nederland) spreken prof. ir. C Schiebroek (Akzo-Nobel), bondsbestuurder B. Visser (bouw- en houtbond FNV) en prof. dr. F. van Waarden (hoogleraar organisatie en beleid aan de Universiteit van Utrecht) op deze dag.

Aan de orde zal onder meer komen de steeds grotere bijdrage aan het bouwprodukt door de betonstaalverwerkende branche, terwijl deze verantwoordelijkheid niet gehonoreerd wordt in het sociaal-economische krachtenveld (geen zeggenschap in bouw-cao bijvoorbeeld, red.).

De branchedag is georganiseerd door het Verbond Ondernemers Gespecialiseerde Aanneming (VOGA), de Vereniging Researchgroep Betonwapening (RBW), de Vereniging van Staaltoeleveranciers in Nederland (VEST) en de Nederlandse Stichting voor Praktijkopleiding Betonstaalverwerking (NSPB).

Reageer op dit artikel