nieuws

VROM licht voor over Poolse bouwmarkt

bouwbreed

De Poolse bouwmarkt bevindt zich aan de vooravond van een opleving. Dat meldt het ministerie van VROM, in een aanbeveling van een voorlichtingsmiddag over die Poolse bouwmarkt. Die bijeenkomst vindt in het gebouw van het departement plaats op dinsdag, 19 september en begint om twee uur.

Volgens VROM zijn veel Nederlandse ondernemingen in de bouwsector geinteresseerd in uitbreiding van hun activiteiten naar Oost-Europa, maar bestaat er vaak een drempel om een commerciele samenwerking met bijvoorbeeld een Pools bedrijf aan te gaan. Oorzaak daarvan zou onder meer ke zijn de taalbarriere, de onbekendheid met de markt en de afstand.

VROM wil toch laten zien dat de Poolse bouwmarkt perspectieven biedt. Zowel Poolse als Nederlandse inleiders zullen daarover spreken.

Ook worden de aanwezigen geinformeerd over de Budma ’96, de Poolse bouwbeurs, die in januari 1996 in Poznan zal worden gehouden en waar men een Nederlandse inzending naar toe wil sturen.

Een opgave voor bijwoning van de voorlichtingsmiddag Poolse Bouwmarkt, moet voor 12 september zijn opgestuurd naar het Export Platform VROM, postbus 30940, 2500 GX Den Haag. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Reageer op dit artikel