nieuws

Samenwerkingsverband van hydrauliekleveranciers

bouwbreed Premium

Poclain Hydraulics uit Etten-Leur en Denison Hydraulics uit Dordrecht gaan per 1 september hun marketing-activiteiten in de Benelux bundelen. Hiermee spelen zij in op de huidige marktsituatie.

Aan de hydrauliek-leverancier wordt steeds meer gevraagd complete systemen te leveren inclusief accessoires en elektronische besturingen, waarvoor hij vervolgens ook de verantwoording heeft voor het goed functioneren. De samenwerking tussen Poclain en Denison biedt daarvoor de mogelijkheden, omdat de produktpakketten van beide ondernemingen elkaar op uitstekende wijze aanvullen

Zo voorziet het leveringsprogramma van Denison in plunjer-, schotten- en tandwielpompen, een volledig kleppenprogramma, plunjer-, schotten- en tandwielmotoren, accessoires en elektronica. Poclain beschikt in zijn programma over grootkoppel-hydromotoren, wielnaafmotoren (eventueel met anti-slip systeem), radiaal-plunjerpompen voor gesloten systeem en luchtkoelers.

Dankzij de bundeling van kennis en de jarenlange ervaring op het gebied van hydraulische aandrijvingen zijn Denison en Poclain in staat hun klanten innovatieve oplossingen te bieden voor de machines. Bovendien wordt wereldwijd after sales-service geboden evenals (preventief) onderhoud, reparatie en renovatie aan hydraulische systemen in de Benelux.

Eveneens per 1 september gaan Denison en Poclain op het gebied van turn-key projekten samenwerken met Hytop BV in Numansdorp. Hytop ontwerpt, bouwt en onderhoudt hydraulische aggregaten en complete installaties voor de industrie en scheepsbouw.

Reageer op dit artikel