nieuws

Emmeloord vervangt verzorgingstehuis

bouwbreed

Verzorgingstehuis De Golfslag in Emmeloord wordt gesloopt, vervangen en uitgebreid met 130 a 150 aanleunwoningen. Naar verwachting zal begin 1997 met de nieuwbouw worden begonnen. De werkzaamheden vinden plaats in opdracht van de plaatselijke Stichting Verzorgingshuizen Noordoostpolder en Woningbouwvereniging Noordoostpolder.

Het nieuwe verzorgingstehuis krijgt een capaciteit van 70 zorgappartementen en vergt aan bouwkosten zo’n f. 13,5 miljoen. Het ontwerp is afkomstig van Architectenbureau Grunstra Architecten Groep uit Bolsward dat naar alle waarschijnlijkheid ook het ontwerp voor de aanleunwoningen zal maken. Daarnaast zal bij de Marknesserweg naast de Golfslag een verzonken parkeerterrein worden aangelegd met plaats voor 120 auto’s.

Reageer op dit artikel