nieuws

Elke ketel heeft zijn specifieke regeling

bouwbreed

Behalve over een uitgebreid verwarmingsketelprogramma beschikt Viessmann ook over uitgekiende regelingen voor de ketels. Zo heeft het bedrijf voor ‘stand alone’ installaties, dus installaties die zelfstandig werken, een Dekamatic-regeling.

Het is een weersafhankelijke ketel- en verwarmingsregeling die geschikt is voor toepassing bij een glijdende gang van verlaging van de ketelwatertemperatuur. Dat geldt zowel voor ketels met hoog-laag stand als voor modulerende branders. De Dekamatic is standaard voorzien van een modulerende- en een boilertemperatuurregeling.

Voor de GBS-installaties levert Viessmann Nederland BV te Capelle aan de IJssel de RU/KR-regeling. Via contacten op de brander schakelt de regeling de brander aan of uit, regelt de brander van hoog naar laag of omgekeerd en meldt storingen. Als optie geldt ook een modulerende regeling.

Reageer op dit artikel