nieuws

Comfortabele en duurzame kniebeschermers

bouwbreed

Als alternatief voor de als regel stugge kniebeschermer brengt Bouwvizier Benelux een comfortabele en duurzame kniebeschermer op de markt.

Het materiaal aan de buitenzijde van deze beschermer is vervaardigd van neopreen dat bestaat uit duizenden luchtcellen waardoor het materiaal een laag eigen gewicht heeft. Bovendien wordt door dit materiaal de warmte goed vastgehouden.

Het neopreen is geimpregneerd met lycra dat er voor zorgt dat de beschermer voor tenminste 99,6 % waterdicht is. Dit betekent dat de beschermer zeer wel geschikt is om werkzaamheden op koude en/of natte ondergronden te verrichten. De dikke schuimlaag die tussen het neopreen geperst is zorgt ervoor dat de knie pijnloos, en dus comfortabel, op een harde ondergrond kan rusten.

De kniebeschermers sluiten met behulp van elastische banden en klitteband boven de knie en over het scheenbeen, waardoor afknelling wordt voorkomen. Door deze sluiting past de beschermer over elke knie (dus ook over de broek) en is snel aan en uit te trekken. Aangezien de beschermers van zeer flexibel materiaal gemaakt zijn, kan men hiermee ook lopen zonder enige hinder te ondervinden.

De nieuwe kniebeschermer van Bouwvizier Benelux is duurzaam en comfortabel voor stratemakers, tegelzetters, vloerenleggers etc.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels