nieuws

Bouw bedrijfspanden op veilingterrein Barendrecht

bouwbreed Premium

J.P. van Eesteren Poontwikkeling BV te Barendrecht heeft een omvangrijke order verstrekt aan Unidek Volumebouw BV te Gemert. Het betreft de bouw van een kantoorgebouw met opslaghallen voor Van der Staay Groenten en Fruit BV en een kantoor met opstallen voor Ambtman BV. Het geheel wordt gerealiseerd op het veilingterrein van Barendrecht.

Het plan is door beide vermelde bedrijven ontwikkeld. De opslagloods met acht koelcellen voor Van der Staay hebben een oppervlakte van 2250 m2. Er komen twaalf dockboards of dockshelters met levellers en een grote emballageruimte. Het kantoor heeft twee verdiepingen met een totaal aan oppervlakte van 750 m2.

Het bedrijfspand van Ambtman wordt naast dat van Van der Staay gebouwd. Het krijgt een oppervlakte van 2025 m2. Boven vier dockboards komt een kantoorruimte met een vloeroppervlakte van 250m2. In de opslag- en expeditiehal wordt een bananenrijpinstallatie opgenomen. De beide panden worden van elkaar gescheiden door een brandwerende muur van gasbetonelementen. Het 4500 m2 buitenterrein van de panden zal worden voorzien van een asfaltbestrating. De bouw van beide panden geschiedt m.b.v. het snel te bouwen Unidek volumebouwsysteem. Met de totale bouw is een bedrag gemoeid van f. 8 miljoen.

Reageer op dit artikel