nieuws

Beton aan basis decor Dolfinarium

bouwbreed

Licht, geluid en spuitbeton zijn de belangrijkste ingredienten die aan het nieuwe decor van het jubilerende Dolfinarium in Harderwijk ten grondslag liggen. Julien Marnier BV Interieurbouw creeerde in het 30-jarige zeedierenpark gigantische rotsformaties, bestaande uit een gazen constructie omhuld door polyurethaan hardschuim.

Tebecon adviseerde spuitbeton voor een goede waterafdichting daar waar de rotsformaties aansluiten op de ondergrond. Het middel bleek ook ideaal om de rotsformaties de gewenste structuur te geven en werd tevens gebruikt om de omranding van het bassin vorm te geven. Het decor, dat het hierboven afgebeelde stadium lang is gepasseerd, werd enthousiast door het publiek ontvangen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels