nieuws

BAS set is op elke boiler aan te sluiten

bouwbreed

VSH heeft een boileraansluitset op de markt gebracht, waarmee elke gangbare boiler is aan te sluiten op de water toe- en afvoerleidingen. Voorheen werden dit soort sets volgens het bedrijf uitsluitend aangeboden als accessoires bij tien liter keukenboilers.

De set bestaat uit een KIWA-keur inlaatcombinatie, die in alle standen is te monteren. De inlaatcombinatie is voor de toevoer van koud water en de afvoer van warmwater te verbinden door twee flexibele slangen. Een sifon is met een speciaal verbindingsstuk te verbinden met de trechter voor het zogenaamde ‘ontlastwater’. De afvoer van het ontlastwater vindt plaats via een flexibele slang en een T-stuk, op een bestaande afvoerleiding. Een pijpbeugel die kan dienen als drager voor de combinatie behoort eveneens tot de set.

Reageer op dit artikel