nieuws

Verkeerssituatie Haags centrum op regionale omroep

bouwbreed

Wekelijks gaat de regionale omroep Radio West aandacht besteden aan de bereikbaarheid van de Haagse binnenstad. Aanleiding vormt het grote aantal bouwpoen dat momenteel in Den Haag in uitvoering is.

Diverse straten zijn door deze werkzaamheden voor kortere of langere periodes opengebroken en daardoor ontoegankelijk geworden. Op de maandagmorgen krijgen bezoekers van de Haagse binnenstad de meest actuele informatie over wegopbrekingen, versperringen en omleidingen. Met dit initiatief hoopt de gemeente Den Haag, die samen met de politie de informatie verstrekt, dat de doorstroming in en rond het bruisende hartje van de residentie niet helemaal in de knel komt. De wekelijkse uitzendingen sluiten aan bij de andere voorlichtingscampagne van Den Haag over het nieuwe centrum; ‘de Binenstadskrant’. In deze uitgave wordt stelselmatig een plattegrond afgedrukt met daarop alle wegomleidingen.

Reageer op dit artikel