nieuws

Ontwikkeling tweede fase Forepark begonnen

bouwbreed Premium

Met het onthullen van een artist impression hebben de wethouders L.A.M. van Ewijk, R. van de Laar en Ch.B. Aptroot van respectievelijk Leidschendam, Den Haag en Wassenaar het startsein gegeven voor de tweede fase van het bedrijventerrein Forepark in de Haagse regio.

Dit bedrijfsterrein wordt omklemd door de rijkswegen A4 en A12 en is een bijna uniek samenwerkingspo van de gemeenten Leidschendam en Den Haag. Het kantoor- en bedrijventerrein moet uiteindelijk tot een slordige 100 hectare uitgroeien. De Wassenaarse onderneming ‘Siersema Wassenaar’ is het eerste bedrijf dat zich in de 2e fase van de ontwikkeling van Forepark gaat vestigen.

Deze onderneming, een van de belangrijkste producenten van procesinstallaties voor de voedingsmiddelen-, farmaceutische- en licht chemische industrie, maakt deel uit van de Siersema Groep. Het is ook vanwege de Wassenaarse achtergrond van het bedrijf dat wethouder Ch.B. Aptroot van Wassenaar bij het startsein acte de presence gaf.

In 1990 werd de eerste paal van Forepark geslagen. Ongeveer de helft van het park is nu gereed. Per kavel wordt het kantoor- en bedrijfsterrein uitgegeven.

De betrokken wethouders, Van Ewijk, Aptroot en Van de Laar voor de artist impression van de tweede fase van het Forepark.

Reageer op dit artikel