nieuws

Miljoenenorders voor Tiels familiebedrijf

bouwbreed

Het Tielse familiebedrijf Railtechniek van Herwijnen heeft twee opdrachten ontvangen voor de levering van geautomatiseerde transportinstallaties. De orders, elk ruim f. 3 miljoen groot, zijn afkomstig van VCST uit het Belgische Sint Truiden en Scania uit Zwolle.

De transportbanden worden dit jaar geinstalleerd. Bij Railtechniek werken veertig werknemers. Het bedrijf is ook internationaal actief. Kleinere systemen werden al aan Taiwan geleverd, terwijl onlangs een soortgelijk po voor Clark Vorkheftrucks uit Duitsland is afgerond.

De Tielenaren neuzen evenens rond in Azie. Onlangs was Van Herwijen aanwezig op een technische beurs in de Thaise hoofdstad Bangkok. Er bestond veel belangstelling voor het produkt, maar er is volgens directeur J. van Herwijnen nog veel geduld nodig.

Reageer op dit artikel